Inkasso

Har du inkassogjeld som vokser raskt? Gjør noe med gjeldsproblemene dine før de gjør noe med deg!

Hjelp til din inkassosak?

 

Hva er inkassogjeld?

Det er flere steg du må innom før du har kommet så langt at det er opprettet en inkassosak, blant annet en ubetalt faktura, purring og varsel om inkasso. Dersom et inkassovarsel ikke blir betalt innen fristen vil saken bli sendt til inkasso og det blir sendt ut en betalingsoppfordring. Her blir det lagt på et inkassosalær, altså et gebyr fastsatt av Finansdepartementet. Renter på inkassogjeld legges på fortløpende.

 

Dette er gjeld som eskalerer raskt og som bør tas hånd om umiddelbart.

 

Slik overvinner du gjeldsproblemene

For å overvinne inkassogjeld og betalingsanmerkninger ved refinansiering til et lån med sikkerhet i bolig, er det flere viktige steg du kan følge:

  1. Kontakt Vest Rådgivning: Din økonomiske situasjon vil da bli kartlagt for å avdekke hvilken løsning som vil være den beste i akkurat din situasjon
  2. Søk om refinansieringslån: Vest Rådgivning vil da på dine vegner kontakte aktuelle banker for å innhente lånetilbud som vil dekke de økonomiske utfordringene du opplever.
  3. Vurder lånetilbudet: Ta en gjennomgang av lånetilbudet for å sikre at det gir deg en bedre økonomisk situasjon fremover.
  4. Benytt lånet til å nedbetale all annen gjeld: Når lånet er godkjent, bruk pengene til å nedbetale all annen gjeld du har, inkludert inkassogjeld og betalingsanmerkninger.
  5. Følg opp nøye: Etter at du har refinansiert gjelden din, er det viktig å følge opp nøye med de månedlige innbetalingene for å unngå nye økonomiske problemer.

Ved å følge disse stegene og benytte deg av refinansiering til et lån med sikkerhet i bolig, kan du ta kontroll over gjeldssituasjonen din og arbeide mot en mer stabil økonomisk fremtid. Refinansiering gir deg muligheten til å samle all gjelden din i ett lån med bedre betingelser og lavere rente, noe som kan bidra til å redusere den totale gjeldsbyrden og gjøre det lettere å håndtere økonomien på en mer effektiv måte.

Vi vil hjelpe deg bli kvitt inkassogjelden og igjen se lysere på fremtiden.


Vil du få orden på økonomien igjen?


Kontakt oss for en gratis og uforpliktende gjennomgang!

Fornavn

Etternavn

E-post

Telefon

Hva kan vi hjelpe deg med?