Inkasso

Har du inkassogjeld som vokser raskt? Gjør noe med gjeldsproblemene dine før de gjør noe med deg!

Hjelp til din inkassosak?

 

Hva er inkassogjeld?

Det er flere steg du må innom før du har kommet så langt at det er opprettet en inkassosak, blant annet en ubetalt faktura, purring og varsel om inkasso. Dersom et inkassovarsel ikke blir betalt innen fristen vil saken bli sendt til inkasso og det blir sendt ut en betalingsoppfordring. Her blir det lagt på et inkassosalær, altså et gebyr fastsatt av Finansdepartementet. Renter på inkassogjeld legges på fortløpende.

 

Dette er gjeld som eskalerer raskt og som bør tas hånd om umiddelbart.

 

Slik overvinner du gjeldsproblemene

I Norge blir det åpnet nærmere 3.000 gjeldsforhandlinger hvert år, og tallet øker. Man antar at det finnes flere hundre tusen husstander i Norge som har for høy gjeld, og som sliter med sin økonomi.

 

Det finnes hundrevis med inkassoselskap og advokatfirmaer som driver inn pengene dine med tvang. Det finnes også svært mange banker, kredittinstitusjoner og låneformidlere som vil selge deg usikrede lån for «å løse» problemene dine. Men det finnes svært få profesjonelle selskap som hjelper deg med å overvinne gjeldsproblemene dine. Vest Rådgivning er en av de få som tilbyr slik hjelp.

 

Vi vil hjelpe deg bli kvitt inkassogjelden og igjen se lysere på fremtiden.


Vil du få orden på økonomien igjen?


Kontakt oss for en gratis og uforpliktende gjennomgang!

Fornavn

Etternavn

E-post

Telefon

Hva kan vi hjelpe deg med?