Tvangssalg

Begjæring om tvangssalg betyr ikke at alt håp er ute. Gjennom dialog og konkrete løsningsforslag kan tvangssalg stoppes.

Hjelp til å stoppe tvangssalg?

 

Kan tvangssalg stoppes?

De fleste som får begjært tvangssalg av boligen tenker at alt håp er ute. I alle fall hvis tvangssalget allerede er besluttet. Men slik trenger det ikke være! Vest Rådgivning kan hjelpe deg med å stoppe tvangssalget og til og med ordne refinansiering som gjør at du får samlet all gjeld i ett nytt lån til markedsrente i vanlig bank.

 

Ofte er ikke problemet at man har for mye gjeld, men at man har feil type gjeld. Inkasso, betalingsanmerkninger, trekk i lønn og utlegg i eiendom. Kjenner du deg igjen? Dette gjør at man er utestengt fra den vanlige bankverden og ikke får mulighet for å innfri den misligholdte gjelden. En slik kombinasjon fører ofte på sikt til tvangssalg.

 

Slik jobber Vest Rådgiving med tvangssalg

Vest Rådgivning har lang erfaring med stopp av tvangssalg og påfølgende refinansiering. Gjennom dialog med tingrett, medhjelper, opprinnelig kreditor og inkassobyrå, kommer vi frem til et konkret løsningsforslag som ofte gir mulighet til å gå inn og stoppe tvangssalget.

 

Hos Vest Rådgivning betaler du ingenting for å få prøvd din sak.

For å komme i gang avtaler du et gratis rådgivningsmøte.

 


Kontakt oss for en gratis og uforpliktende gjennomgang!

Fornavn

Etternavn

E-post

Telefon

Hva kan vi hjelpe deg med?